Τανούλας: “Γιατί επανέρχονται οι Δευτέρες της Λέσχης”!

Tο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη, Θόδωρος Τανούλαςμίλησε μεταξύ άλλων για την επαναφορά των συναντήσεων της Δευτέρας, για τα οφέλη αυτής της κίνησης αλλά και για τα άλλα θέματα που απασχολούν τον Άρη.

 Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην αναβίωση των συναντήσεων της Δευτέρας: «Ήταν κάτι που αποφασίσαμε ομόφωνα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε αυτές τις συναντήσεις της Δευτέρας μάθαμε ο ένας τον άλλο και συζητούσαμε θέματα που αφορούν τον Άρη. Είναι κάτι πολύ ωραίο και για την ΚΜΑ αλλά και για τον καθένα προσωπικά. Το σκεφτόμασταν πριν καν αναλάβουμε καθήκοντα, ήταν και προτάσεις κάποιων υποψηφίων προεκλογικά».

 Για το ποια πιστεύει ότι θα είναι τα οφέλη αυτής της κίνησης, είπε: «Πρώτα από όλα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, χωρίς τις καρέκλες της γενικής συνέλευσης. Θα ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και θα συζητήσουμε πράγματα σε πιο χαλαρό κλίμα, που δεν μπορούμε στις γενικές συνελεύσεις. Στο καφέ τα πράγματα είναι πιο ήρεμα. Ο στόχος είναι να γίνεται αυτό κάθε Δευτέρα, αλλά δε ξέρω πώς θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι όπου ο κόσμος ατονεί. Ίσως γίνεται ανά 15 ημέρες. Θα ξεκινήσουμε και όπως μας πάει. Το κενό θα είναι ένας μήνας, με δεδομένα τα φιλικά και το ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει σχετικά νωρίς».

 Για τον λόγο που πιστεύει ότι καταργήθηκαν αυτές οι συναντήσεις, τόνισε: «Ήταν μεγάλο αγκάθι οι Δευτέρες της Λέσχης για το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ή της ΚΜΑ. Θα μπορούσαν να γίνονται ερωτήσεις που θα τους εξέθεταν. Γι αυτό πιστεύω ότι σταμάτησε. Ήθελαν να κρατήσουν μια απόσταση από το οργανωμένο».

 Για το αν θα υπάρχει μικρόφωνο, υπογράμμισε: «Δεν έχουμε συζητήσει αν θα έχουμε μικρόφωνο. Δεν έχουμε συζητήσει τέτοια θέματα. Δε ξέρω αν θα χρειαστεί. Το ξεκινάμε γιατί πρέπει να συζητούμε τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ».

 Για την συμφωνία με τον Αγκάνθο, επεσήμανε: «Πολύ σημαντική. Είναι κεφάλαιο για την ομάδα και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια».

 Για το πόρισμα για την ΚΜΑ την περίοδο που ήταν ο Γρανούζης, είπε: «Είδα ότι υπάρχει, αλλά δεν το μελέτησα καθόλου. Το είδε η εξελεγκτική επιτροπή και πιστεύω ότι στη συνέλευση θα έχουμε περισσότερα. Ελπίζουμε να έχουμε έτοιμο και το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ. Το σίγουρο είναι ότι τους ασκούμαι όλοι πιέσεις για να τα έχουμε έτοιμα».

 Για την επιλογή του Nick Galis Hall αντί του Βελλιδείου για τη συνέλευση, ανέφερε: «Τον θεωρούμε δικό μας χώρο. Άλλωστε, την προηγούμενη φορά υπήρχε μεγάλη επιτυχία. Το συζητούσαμε από παλιά να γίνονται εκεί οι συνελεύσεις. Είναι εντελώς διαφορετικό. Νιώθουμε οικεία. Είναι σε γενικές γραμμές καλύτερα».

 Τέλος, για το πρώτο του διάστημα ως μάλος του ΔΣ της ΚΜΑ είπε: «Οι πρώτες 15 ημέρες ήταν πολύ δύσκολες. Έπρεπε να απολογούμαι για τις πράξεις μου. Σιγά σιγά συνήθισα. Υπάρχει καλό κλίμα και πιστεύω ότι πηγαίνουμε καλά».

To Top