Ψηλά στην λίστα ο Μαραγκός! “Θέλω να παίξω στον Άρη”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρει τον Άρη είναι ο 23χρονος αμυντικός μέσος της Καβάλας Στέλιος Μαραγκός.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή είχε απασχολήσει και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την ομάδα του Άρη χωρίς όμως η περίπτωσή του να προχωρήσει με αποτέλεσμα να παραμείνει στην ομάδα της Καβάλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαραγκός είναι ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στα “Α.Ν. των συντακτών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να παίξω στον Άρη. Ο εκπρόσωπός μου είχε μιλήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος από την Καβάλα και δεν το κρύβω ότι θα με ενδιέφερε να συνεχίσω την καριέρα μου στους κιτρινόμαυρους».

 Αναφορικά με την σχέση του με τον Γιάννη Χατζηνικολάου ανέφερε: «Είχαμε συνεργαστεί στον Πλατανιά με τον προπονητή του Άρη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, έχουμε καλές σχέσεις και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε καλά».

 Τέλος, για το αν έχει κάποια κρούση μέχρι στιγμής από τον Άρη επεσήμανε: «Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη. Είχα προτάσεις από δύο ομάδες της Σουπερλιγκ όμως προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει τίποτα . Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου και ακόμη και τώρα τηρώ στάση αναμονής».

To Top