ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταπούτος: «Ο Παναθηναϊκός το άγχος, ελπίζω να νικήσει ο Άρης!»

Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε για τον πέμπτο ημιτελικό (14/5, 18:00) της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 :

Η πρόβλεψή του για το ματς στο ΟΑΚΑ και το αν περίμενε να νικήσει ο Άρης δύο φορές τον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να νικήσει ο Άρης. Περίμενα ότι θα πάρει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, αλλά όχι και το δεύτερο. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τους Αμερικανούς, τελικά ήταν αναμενόμενο».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη ο Άρης: «Ένα παιχνίδι είναι. Ο Άρης δεν έχει άγχος. Ο Παναθηναϊκός θα έχει όλο το βάρος. Θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι ο Άρης».

Για την κούραση που ενδεχομένως θα υπάρχει στους παίκτες του Άρη, λόγω της έλλειψης βάθους στο ρόστερ: «Όταν πας να κάνεις την υπέρβαση δεν υπάρχει κούραση».

Το μυστικό για να κερδίσει ο Άρης: «Όταν αναγκάζεις τον αντίπαλο να μείνει στους 50 πόντους τότε δημιουργείς προβληματισμό. Θα κοιτάξουν να δουν τι συμβαίνει. Αν αποκλειστεί θα είναι η πιο αποτυχημένη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο για τον Άρη. Η λογική λέει ότι θα κερδίσει ο Παανθηναϊκός. Όλα μπορούν να γίνουν βέβαια. Το δεδομένο είναι ότι ο Άρης δεν θα μπει αγχωμένος, όπως μπήκε στο τέταρτο παιχνίδι και δεν μπορούσε να βάλει καλάθι. Είναι αμυντική ομάδα ο Άρης και θα προσπαθήσει να περιορίσει τα όπλα του Παναθηναϊκού».

Για το πόσο θα ήθελε να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι: «Ας κερδίσει η ομάδα και ας μην είμαι εγώ».

 

To Top