ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Όχι» του Παναθηναϊκού στο αίτημα του Άρη για 500 εισιτήρια !

Ο Άρης ζήτησε 500 εισιτήρια εν όψει της πέμπτης και τελευταίας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/5, 18:00), ωστόσο η απάντηση από την πλευρά της αθηναϊκής ομάδας ήταν αρνητική.  

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ: Η ΚΑΕ Άρης ζήτησε εγγράφως από τον Παναθηναϊκό 500 εισιτήρια για τον αυριανό πέμπτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ! Ο Νίκος Λάσκαρης αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα και προχώρησε σε αίτημα για 500 εισιτήρια. Καμία απάντηση προς το παρόν από τον Παναθηναϊκό.

Όπως συνέβη σε όλα τα γήπεδα φέτος που φιλοξένησαν οπαδούς του Άρη, έτσι και για το ΟΑΚΑ υπάρχει κόσμος που θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Η διοίκηση ενημέρωσε επισήμως τον Παναθηναϊκό ότι θέλει 500 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες της και περιμένει απάντηση.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό από την Αθήνα, ο Παναθηναϊκός βασιζόμενος στον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ και στο νέο νόμο του Σταύρου Κοντονή, που δεν επιτρέπουν τις μετακινήσεις οπαδών, απάντησε αρνητικά στο σχετικό αίτημα.

To Top