Ταπούτος στο PRESSARIS: “Σημαντική προσθήκη ο Τσιάρας”

Ο Χρήστος Ταπούτος είναι ίσως το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να σκιαγραφήσει το αγωνιστικό προφίλ και να μιλήσει για τον χαρακτήρα του Γιώργου Τσιάρα. Οι δυο τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά, έχοντας κοινή πορεία για αρκετά χρόνια και είναι πολύ καλοί φίλοι. Το PRESSARIS εντόπισε τον πρώην αρχηγό του Άρη, στην Αδριανούπολη και του ζήτησε να «ακτινογραφήσει» το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων, το οποίο το ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά.

Πώς θα περιέγραφες αγωνιστικά τον Γιώργο Τσιάρα;

Είναι ένα σύγχρονο τεσσάρι που διαθέτει εξαιρετικό σουτ. Έχει και ντράιβ αλλά το δυνατό του σημείο είναι το σουτ. Στην καλή του μέρα μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. παίζει συνήθως με πρόσωπο προς το καλάθι. Δεν είναι παίκτης που κοιτάει τον εαυτό του και τον ενδιαφέρει η στατιστική του. Προσπαθεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του.

Ταιριάζει αγωνιστικά στον φετινό Άρη;

Πιστεύω ότι αλληλοσυμπληρώνεται στη θέση «τέσσερα» με τον Αντώνη Ασημακόπουλο. Συνδυάζουν αρκετά στοιχεία και με τους δυο αυτούς παίκτες θεωρώ πως ο Άρης είναι γεμάτος σ’ αυτή τη θέση. Είναι μια σημαντική προσθήκη που ενισχύει τον Άρη γιατί έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στο «τρία».

Τι χαρακτήρας είναι;

Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, εξαιρετικό παιδί. Δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα και είναι από τα πιο καλά παιδιά του χώρου. Εύχομαι να πετύχει στον Άρη και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

To Top