Ταπούτος: “Την πιο δύσκολη δουλειά την έχει ο κόουτς”

Ο Χρήστος Ταπούτος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και δήλωσε πως την πιο δύσκολη δουλειά από όλους φέτος στην ομάδα την έχει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής!

Ο αρχηγός του Άρη δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα κατέβηκε με πούλμαν να παίξει τον αγώνα της πρεμιέρας. “Το αφήνουμε στην άκρη αυτό”, είπε και συνέχισε: “Θέλαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλαμε να δούμε πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση, να τσεκάρουμε τις δυνατότητές μας και νομίζω ότι κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση”.

Ο Ταπούτος αναφέρθηκε άμεσα στο επόμενο παιχνίδι του Άρη, με τον Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο: “Είναι πολύ κρίσιμο και δύσκολο και κομβικό παιχνίδι το επόμενο Σάββατο με τον Κολοσσό για την ομάδα και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε”.

Για τον δικό του ρόλο ως αρχηγού φέτος είπε πως “την πιο δύσκολη δουλειά τη έχει ο κόουτς φέτος στην ομάδα, που με νέα παιδιά τα οποία δεν ξέρουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ, προσπαθεί να μας κάνει ομάδα. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι να κρατήσω το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και να εξηγήσω στα νέα παιδιά, ξένους και Έλληνες τι σημαίνει Άρης και να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας”.

To Top