Ταράσης: «Προσοχή στον Τσέζαρεκ και στους μεσοεπιθετικούς» (video)

Για τα «όπλα» του Άρη, αλλά και για εκείνα της ομάδας του, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο βοηθός προπονητή του Παναιτωλικού Γιώργος Ταράσης, εκθειάζοντας τη μεσαία γραμμή των «κίτρινων» -ειδικά στον άξονα και την αριστερή πλευρά- καθώς και τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

«Είδα από κοντά τον Άρη στα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ξεχωρίζει στο μεσοεπιθετικό τομέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αμυντική τετράδα υστερεί», είπε ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα του Αγρινίου και συνέχισε:

«Βαρόμετρο για τον Άρη πιστεύω ότι είναι ο Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης, ο Τόχα και ο Φατί στο κέντρο, καθώς και ο Ουμπίντες… Γενικά, η δύναμη του Άρη βρίσκεται στο κέντρο και αριστερά. Στη δεξιά πλευρά ο προπονητής της ομάδας έχει χρησιμοποιήσει τώρα τελευταία νέους παίκτες, που έχουν διάθεση και πάθος αλλά τους λείπει η εμπειρία».

Τέλος, ο κ. Ταράσης αναφέρθηκε στον Παναιτωλικό: «Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Γνωρίζουμε ότι θα μας περιμένει μια καυτή έδρα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Έχουμε άλλωστε συνηθίσει να παίζουμε σε ανάλογο περιβάλλον, ως γηπεδούχοι. Μέχρι τώρα είχαμε καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, που δεν συνοδεύτηκαν από εξίσου θετικά αποτελέσματα, αλλά στο χέρι μας είναι να αλλάξει αυτό».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Ταράση στη NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top