Τα ψέματα τελείωσαν, ώρα για απαντήσεις…

Αποφασισμένοι να ξορκίσουν την κατάρα που συνοδεύει φέτος την ομάδα είναι οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αύριο, Κυριακή (19:30) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το σύνολο του Γιώργου Γιάτση έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά, ρίχνεται στη μάχη με μοναδικό στόχο την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη.

Το έργο του Άρη, ωστόσο, δεν προδιαγράφεται εύκολο, καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με μία αξιόμαχη ομάδα, που έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα κόντρα σε δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός αλλά και ο Φοίνικας Σύρου. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική «έκλεψε» ένα βαθμό από τον Παμβοχαϊκό, καθώς έχασε στο τάι μπρέικ.

Ευχάριστα, βέβαια, είναι τα νέα από πλευράς αποθεραπείας των τραυματιών, με τους Ιβάιλο Μπαρούτοφ και Μιχάλη Σαρικεΐσογλου να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο πρώτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αρχίζοντας να βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό. Ο Σαρικεΐσογλου από την πλευρά του, έχοντας ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο, ακολούθησε καθʼ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πρόγραμμα ασκήσεων με βάρη και λάστιχα και πλέον δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Οι «κίτρινοι» δούλεψαν στον τομέα της ψυχολογίας, ο οποίος αποδείχθηκε καταλυτικός στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υποδοχή αλλά και στο μπλοκ, το οποίο στέρησε αρκετούς πόντους στην ομάδα στο πρόσφατο παιχνίδι της. Αυτό που απομένει τώρα, είναι οι παίκτες να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών του συλλόγου αλλά και των φιλάθλων.

Ο κόσμος του Άρη, αν και απογοητευμένος από τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, δίνει το «παρών» στο Αλεξάνδρειο δείχνοντας την στήριξή του στους παίκτες. Η ανάγκη για συμπαράσταση τη δεδομένη στιγμή κρίνεται πιο επιτακτική από ποτέ, με τους ανθρώπους του Άρη να απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top