ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες για την οπαδική “πρόβα θανάτου” πριν τον Άλκη σε 15χρονο στη Θεσσαλονίκη! (video)

Την πληροφορία ότι η Αστυνομία ταυτοποίησε άλλα δύο άτομα τα οποία συμμετείχαν σε οπαδική επίθεση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μεταφέρει η ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Το περιστατικό αυτό είχε συμβεί στις 29 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντα, στις αρχές Φεβρουαρίου είχαν ταυτοποιηθεί δέκα άτομα για την επίθεση στον 15χρονο και τον αδελφό του.

Αναλυτικά αναφέρει το thesstoday.gr για το χρονικό της επίθεσης…

Το χρονικό της επίθεσης
Υπενθυμίζεται πως πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, λίγες ώρες μετά τη στυγνή δολοφονία του μια ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων εντόπισε στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου δύο αδέρφια, ηλικίας 14 και 15 ετών και τους φώναξε χαρακτηριστικά «Ελάτε εδώ».

Αφότου τα αδέλφια κατάλαβαν πως η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη και άρχισαν να απομακρύνονται, η ομάδα τους κυνήγησε και κατάφερε να πιάσει τον 15χρονο. Οι χούλιγκαν τον έριξαν κάτω και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον βάναυσα.

Χτυπήματα, στο κεφάλι και μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι είναι τα τραύματα, που προκάλεσε στον 15χρονο, η “συμμορία” που αναίτια επιτέθηκε στον ίδιο και τον αδερφό του, την ώρα που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ένας εξ των δραστών φέρεται να του είπε: «Πάρε τα χέρια από το πρόσωπο να δούμε αν είσαι σκουλήκι».

Τη συμπλοκή αντιλήφθηκε ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου Makedonia Palace που πήγε στο σημείο να δει τι συμβαίνει, ενώ οι χούλιγκαν τράπηκαν σε φυγή.

To Top