Τα άκουσαν Βιτόλο, Μπουμσόνγκ από οπαδούς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Η ήττα από τον Άρη έφερε… παρενέργειες στον Παναθηναϊκό! Μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε την Παιανία προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κακή εικόνα των παικτών του “τριφυλλιού” στα τελευταία ματς.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί (περίπου 20 άτομα) πήγαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην πρωινή προπόνηση και τους αποδοκίμασαν καλώντας τους, σε έντονο ύφος, να δείξουν στα επόμενα ματς τον καλό εαυτό τους έτσι ώστε οι “πράσινοι” να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί εισέβαλλαν στο αθλητικό κέντρο και διέκοψαν την πρωινή προπόνηση περίπου 40 λεπτά μετά την έναρξή της.

Αμέσως κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους οι Βιτόλο και Μπουμπσόνγκ για να μάθουν τι συμβαίνει χωρίς όμως να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις.

“Ηρθαμε να σας μιλήσουμε και όχι να σας πειράξουμε” διαμήνυσαν οι οπαδοί με τους Καρνέζη και Σεϊταρίδη να αντιδρούν εκ νέου για λογαριασμό των παικτών: “Αν θέλατε να μας μιλήσετε, έπρεπε να μας ενημερώσετε για να έρθετε στο τέλος της προπόνησης. Οι οπαδοί είναι για τα δύσκολα, όχι για τα εύκολα”.

“Βγείτε στα play off. Δεν πάει άλλο. Σας έχουμε στηρίξει από την αρχή, αλλά δεν ανεχόμαστε τέτοια εικόνα” ήταν μία από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις που ακούστηκαν.

Αυτό που ζήτησαν από όλους ήταν να αγωνίζονται από εδώ και πέρα με πάθος και καρδιά κατηγορώντας τους ουσιαστικά πως μέχρι τώρα ορισμένοι από αυτούς έδειχναν αδιαφορία.

Η συνομιλία με τον Μπουμσόνγκ και η απάντηση

Ιδιαίτερη συνομιλία υπήρξε με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Στο Γάλλο στόπερ επισημάνθηκαν τα εξής:«Γνωρίζουμε ότι εσύ είσαι ο μοναδικός παίκτης που είναι πληρωμένος και στα περισσότερα παιχνίδια που έχεις αγωνιστεί είσαι ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου. Είναι ποτέ δυνατόν;» τον ρώτησαν, για να πάρει το λόγο ο Γάλλος και να ρίξει την… ατάκα που έβαλε λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα: «Εγώ αγαπάω πιο πολύ την ομάδα από εσάς και τη νοιάζομαι» τόνισε ο Γάλλος αμυντικός σε έντονο ύφος προς τους οπαδούς, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να επιχειρήσει να τον σπρώξει.

Ο Μπουμσόνγκ επιχείρησε και εκείνος να απαντήσει, αλλά το επεισόδιο που πήγε να προκληθεί έλαβε αμέσως τέλος, αφού οι πιο ψύχραιμοι τον απομάκρυναν και αφού για περίπου δέκα λεπτά μίλησαν μαζί του, επέστρεψαν στο σημείο της συγκέντρωσης και τότε ο παίκτης του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα ενότητας, αφού κατάλαβε το λάθος του: «Πάμε δυνατά. Και εμείς θέλουμε να κερδίζει η ομάδα και σας θέλουμε όλους δίπλα μας το Σάββατο».

“Να ματώνετε τη φανέλα”

Μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είπαν στους πράσινους: 

«Δεν σας ζητήσαμε ποτέ να πάρετε φέτος το πρωτάθλημα, αφού ξέρουμε τα προβλήματα και τα χάλια της ομάδας. Αλλά αυτό που απαιτούμε είναι να παίζετε σε όλα τα παιχνίδια σαν Παναθηναϊκός, να ματώνετε τη φανέλα. Στην Τρίπολη δεν κερδίσατε, αλλά σας χειροκροτήσαμε γιατί παίξατε μπάλα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, μια εμφάνιση καλή, πέντε απαράδεκτες. Είστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να το καταλάβετε».

Σύμφωνα με τους οπαδούς του Τριφυλλιού υπάρχει και θέμα ενότητας στα πράσινα αποδυτήρια με τους οργανωμένους να τονίζουν μεταξύ άλλων: «Στο παιχνίδι με τον Άρη έπιασε το πέναλτι ο Καρνέζης και πήγε μόνο ο Σεϊταρίδης να του πει ένα μπράβο. Δεν είστε ενωμένοι, δεν είστε ομάδα και αυτό πρέπει να τελειώσει… Οι παλαιοί να δείξετε στους νέους να καταλάβουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Να καταλάβουν ότι βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η ευθύνη των παλαιών και των νέων να σταματήσουν μετά από τα παιχνίδια να κόβουν βόλτες σαν να μην τρέχει τίποτα.

Εμείς είμαστε όλοι άνεργοι και τρέχουμε για τον Παναθηναϊκό. Έχετε και εσείς προβλήματα, αλλά τα λεφτά σας αργά ή γρήγορα τα παίρνετε. Κάντε επειγόντως μια νέα αρχή γιατί αυτή η κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο».

Μίλησαν και στον Φάμπρι

Οι οργανωμένοι μίλησαν και στον Φάμπρι λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν χρειάζεται να μιλάς τόσο πολύ. Άφησε τα πολλά λόγια. Εδώ ζεις το όνειρό σου. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα πέρναγες ούτε απ’ έξω. Δούλεψε σκληρά και βοήθησε κι εσύ την ομάδα να πετύχει το μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει. Δεν μας απασχολεί αν ο Βύντρα ήταν καλός ή κακός παίκτης. Έπρεπε να φύγει για άλλους λόγους και έφυγε».

Φάμπρι: “Να βγάλετε στο γήπεδο τον εγωισμό σας”

Ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον εγωισμό τους ενώ παράλληλα τους επισήμανε την αναγκαιότητα του να παραμείνουν ενωμένοι.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά την ήττα από τον Άρη θέλησε να στείλει ένα ενωτικό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του. “Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για εμάς και νομίζω ότι το έχετε καταλάβει όλοι αυτό… Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ και θα πρέπει να συνέλθουμε στο γήπεδο και να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να βγάλετε στο γήπεδο τον εγωισμό σας.

Είστε παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν πρέπει να επιτρέπετε σε κανέναν να σας κερδίζει. Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι, σ’ αυτή τη δύσκολη φάση που περνάμε, διότι αν δεν έχουμε ενότητα δεν θα πετύχουμε τίποτα” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top