Τα έξι σημεία της συζήτησης! Ποιες εγγυήσεις ζήτησε ο Γαλανός από τους Ισπανούς, ενήμερος ο Ερασιτέχνης

Ανοιχτή είναι η υπόθεση των Ισπανών που θέλουν να εμπλακούν στον Άρη επενδυτικά! Ο Λουίς Όλιβερ και οι συνεργάτες του (Νικολάε, Παυλόπουλος) βρέθηκαν χθες σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη και είχαν για περίπου τρεις ώρες συνάντηση με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Γαλανό.

Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης;

1. Υπάρχει η προφορική εξουσιοδότηση του ΑΣ Άρης για τις συνομιλίες, με στόχος να γίνει μια συζήτηση στο πλαίσιο μίας ενδεχόμενης συμφωνίας πριν αυτή κατατεθεί στην διοίκηση του Ερασιτέχνη.

2. Φυσικά σημείο αναφοράς οι αξιόπιστες εγγυήσεις που θα… “ξεκλειδώσουν” τις όποιες εξελίξεις.

3. Η πλευρά Γαλανού ζήτησε να καταθέσουν αποδεικτικό από ελληνική τράπεζα ότι είναι αξιόχρεοι για το ποσό των 3.000.000 ευρώ.

4. Συμφώνησαν οι δυο πλευρές ότι θα πρέπει να κατατεθεί σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει διαχειριστές έναν εκπρόσωπο του Άρη κι έναν των Ισπανών, το ποσό του 1.000.000-1.300.000 ευρώ το οποίο θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

5. Οι Ισπανοί ζήτησαν την επίσπευση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

6. Η καταβολή των χρημάτων που υποστηρίζει ότι έχει βάλει ο Γαλανός μέχρι τώρα για τα οποία οι επενδυτές δεν έφεραν αντίρρηση να του τα καταβάλουν σε περίπτωση συμφωνίας. Κύρια προϋπόθεση είναι να υπάρχουν νόμιμα παραστατικά.

 

To Top