ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα έσοδα από το στοίχημα λύνουν τον “γόρδιο δεσμό” για bans και Πιούριφοϊ

Από βδομάδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα, θα γίνει η εκταμίευση των χρημάτων, που αναλογούν σε κάθε ΚΑΕ από τη φορολόγηση του στοιχήματος. Στον Άρη, τα περιμένουν τα έσοδα αυτά, για να τακτοποιήσουν αρκετές εκκρεμότητες, μεταξύ των οποίων η ρύθμιση των bans και η έκδοση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας.

Οι “κίτρινοι” θα εισπράξουν ένα ποσό μεγαλύτερο των 350.000 ευρώ και υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί να διαθέσουν περίπου 100.000 ευρώ, προκειμένου να “σβήσουν” τα bans, που τους επιβλήθηκαν για οφειλές στον Δημήτρη Πρίφτη και στο γραφείο μάνατζερ, το οποίο εκπροσωπεί τον Ντέβιν Μαρμπλ.  

Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA και να μπορέσουν οι “κίτρινοι” να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Ντάνζελ Πιούριφοϊ, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει ζητήσει την ενίσχυση στις θέσεις κοντά στο καλάθι, δεδομένων των προβλημάτων, που ταλαιπωρούν την ομάδα, με τους τραυματισμούς των Ίσμαελ Σανόγκο και Βασίλη Καββαδά και η επιθυμία του αυτή θα γίνει άμεσα πράξη, με την προσθήκη του Πιούριφοϊ.

To Top