ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούρμπος: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, μπορεί να ανακάμψει- Μπροστάρης στα δύσκολα ο Καρυπίδης” (audio)

Ο Χρήστος Μπούρμπος που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες ανάμεσα στις οποίες και ο Άρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» του Flash 99,4 και μίλησε για τους κιτρινόμαυρους, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έρχεται αλλά και για την γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Στο αρχικό του σχόλιο για την γενικότερη εικόνα της ομάδας, ανέφερε: «Ο Άρης είναι μια ομάδα που ψάχνεται. Ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, θεωρώ ότι έχει πολύ καλό υλικό και είναι άδικο που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Στο ποδόσφαιρο γενικώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, είναι μια συνολική προσπάθεια. Φέτος ο Άρης δεν έχει το σύνολο, σε όλους τους τομείς. Επηρεάζουν και οι αλλαγές προπονητών. Παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα αντιδράσει και θα έχει μια καλή εικόνα.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και είναι πάντα υπολογίσιμος σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται».

Για την… ανομβρία στα ντέρμπι και αν είναι επιθετικό το πρόβλημα είπε: «Θεωρώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Παρουσιάζει ανα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο στο 90λεπτο. Μπορεί να είναι και θέμα του προπονητή, αλλά το γκολ είναι ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας. Υπάρχουν στιγμές που και ο μεγαλύτερος σκόρερ χάνει τα άχαστα».

Σχετικά με το ποιον χρίζει φαβορί, αλλά και το θέμα του Μαντσίνι ανέφερε: «Δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης έχει μέταλλο νικητή και μεγάλης ομάδας.

Όσον αφορά τον Μαντσίνι, οι ξένοι είναι επαγγελματίες είναι… ψυχροί εκτελεστές, όπου και αν πάνε φυλάνε φανέλες. Θεωρώ ότι θα παίξει αυτό που μπορεί εάν αγωνιστεί. Κάποιοι στεναχωρήθηκαν που έφυγε αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Οι παίκτες είτε θα τους διώχνουν, είτε θα φεύγουν μόνοι τους, όμως η ομάδα είναι πάντα εκεί και θα πρέπει να στηρίζουν την ομάδα και όχι τα πρόσωπα».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη και την άποψή του για τον ισχυρό άνδρα του Άρη είπε: «Ο Καρυπίδης έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και στα δύσκολα. Όταν κάποιος είναι μπροστάρης, σίγουρα θα κάνει και λάθη και από αυτά θα μάθει. Σίγουρα θέλει το καλό της ομάδας και ότι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας».

Ακούστε όλη τη συνομιλία εδώ:

To Top