ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα αγωνιστικά στοιχεία του Χοσέ Αρνάιθ που λατρεύει ο Ερέρα!

Ο Πάκο Ερέρα εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του για να ενισχύει το ρόστερ του Άρη και μία περίπτωση που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του, είναι αυτή του Χοσέ Αρνάιθ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Για τον Ισπανό εξτρέμ, αναφερθήκαμε εκτενέστερα χθες (Διαβάστε ΕΔΩ) καθώς είναι από τους παίκτες που ο Πάκο Ερέρα θα ήθελε μαζί του στον Άρη… διακαώς! Έστω και ως δανεικό από την Μπαρτσελόνα Β΄.

Ο νυν προπονητής του Άρη, ήταν αυτός άλλωστε, που τον είχε προωθήσει από την δεύτερη ομάδα της Βαγιαδολίδ στην πρώτη, όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή του στην El Mundo Deportivo, σε συνέντευξη για τον Χοσέ Αρνάιθ.

“Τον είδα στα τελευταία 5 ματς της δεύτερης ομάδας της Βαγιαδολίδ και επέλεξε να τον δοκιμάσω με άλλους 4 το καλοκαίρι. Του είπα πως εσύ δεν γυρνάς στην δεύτερη ομάδα. Θα μείνεις στην πρώτη. Έδειχνε αποφασισμένος από μικρός”.

Όσον αφορά, τα χαρακτηριστικά του, είπε: “Είναι ένα σοβαρό παιδί και πολύ επαγγελματίας. Έχασε κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμών, αλλά πάντα τον υπολόγιζα. Είναι καλό παιδί, ταπεινό και με ταλέντο, αλλά θέλει βελτίωση”.

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του: “Είναι ταχύτατος, έχει καλή τεχνική και καλή ντρίπλα. Όταν επιτίθεται δεν βλέπει τον τερματοφύλακα, αλλά το κενό στην εστία και αυτό που φαίνεται τόσο απλό, στην πράξη δεν είναι εύκολο.

To Top