ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητείται η “χρυσή τομή”! Η παρουσία του Ούγκο Σόουζα στην Αθήνα ξεκαθαρίζει το τοπίο…

Στην Αθήνα από σήμερα, ο Ούγκο Σόουζα, προκειμένου να συζητήσει με τον μάνατζέρ του και να πάρει μία απόφαση, για το αν θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση του Άρη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Από χθες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άρη με τον Ούγκο Σόουζα, να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, από τη νέα σεζόν… Κάτι τέτοιο ωστόσο, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο πλευρές, καθώς ακόμα βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Η θέση της ΠΑΕ για τον Πορτογάλο είναι ξεκάθαρη: Οι οικονομικές απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη, κρίνονται υπερβολικές και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση (θυμηθείτε ΕΔΩ), προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν περιθώρια για να γεφυρωθεί το χάσμα.

Ο Ούγκο Σόουζα θα συναντηθεί σήμερα με τον Ίλια Ίβιτς, που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει μία καλύτερη εικόνα της πρότασης του Άρη. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Πορτογάλου να δώσει εντολή στον εκπρόσωπό του να ρίξει τις απαιτήσεις εφόσον θέλει να παραμείνει.

Ο ίδιος τονίζει συνεχώς πως θέλει και την επόμενη σεζόν να μείνει στον Άρη. Μόνο που για να γίνει αυτό ο δρόμος είναι ένας: Οι δύο πλευρές να ρίξουν… νερό στο κρασί τους, να υπάρξει αμοιβαία υποχώρηση και να παραμείνει ένας από τους σημαντικότερους φέτος παίκτες της ομάδας.

 

To Top