ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα αμοιβαία “θέλω” και οι λεπτοί χειρισμοί για την συμφωνία με Μπρόρσον

Σε μια μεταγραφική συμφωνία απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, όπως αυτής με τον Φρανζ Μπρόρσον. Ο Σουηδός αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του για να κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, όμως παρά τα αμοιβαία “θέλω” απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Όπως έχει σημειωθεί σε αρκετά ρεπορτάζ, ο 25χρονος Σουηδός είναι το φαβορί για την θέση του δεύτερου στόπερ μετά την απόκτηση του Φαμπιάνο, ανήκει στην Μάλμε και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Αυτό κάνει πιο ιδαίτερη την περίπτωσή του, καθώς ο Άρης μπορεί να τον κάνει δικό του από τώρα. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία.

Όμως εδώ προέκυψε ένα θέμα. Η Σουηδική ομάδα είναι στην διαδικασία πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ, ήδη έχει ξεκινήσει ενέργειες για την αγορά και πώληση παικτών, προσδοκώντας τα οφέλη των ομίλων και οι συζητήσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

Όπως είναι γνωστό την Τρίτη ο Μπρόρσον αν και από τα βασικά στελέχη της Μάλμε, δεν αγωνίστηκε στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ρέιντζερς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ (2-1), βλέποντας το παιχνίδι από τον πάγκο.

Τα μέσα ενημέρωσης συνδύασαν την μη χρησιμοποίησή του, ως τον προάγγελο της συνεργασίας με τον Άρη, ενώ νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες για κιτρινόμαυρη αποστολή στην Σουηδία, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από την πλευρά της ΠΑΕ.

To Top