ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές διαπραγματεύσεις! Ο Καμαρά το… αντίδοτο για την λύση του γκολ!

Οι τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκονται στην τελική ευθεία. 

Ο 26χρονος επιθετικός είναι ο εκλεκτός για την επιθετική γραμμή των κιτρινόμαυρων, αποτελώντας το… αντίδοτο για την λύση του γκολ και ενώ χθες υπήρχε η αισιοδοξία ότι και μέσα στην ημέρα αναμένονταν οι εξελίξεις, όλα παίρνουν παράταση.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να κάνει την οικονομική υπέρβαση με τον Γαλλομαυριτανό, θέλοντας να δώσει άλλον… αέρα στη γραμμή κρούσης της ομάδας του και με την απόκτησή του να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια του ισχυρού άνδρα του Άρη είναι η στάση της Φούλαμ, η οποία δείχνει πιο διαλλακτική στους όρους παραχώρησης του Καμαρά.

Από την πρώτη στιγμή ο 26χρονος στράικερ έκανε κλικ στους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη και να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, αλλά και αναμονή στον Άρη για τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα η Φούλαμ βρίσκεται στην αγορά για έναν άλλο σέντερ φορ για να υποστηρίξει τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αυτό το καλοκαίρι και παραμένει σε διαδικασία συζητήσεων με τη βραζιλιάνικη ομάδα Φλαμένγκο για τον επιθετικό Ροντρίγκο Μουνίθ.

Το απρόοπτο είναι ότι ο Μουνίθ έκανε τεστ Covid-19 την περασμένη Παρασκευή και βγήκε θετικό οπότε οι εξελίξεις έχουν φρενάρει.

To Top