Τα αποτελέσματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου

Αρκετές νίκες προσέφεραν στον σύλλογο τα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Άρη και αυτή την αγωνιστική.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης “στο πρώτο  παιχνίδι  της  2ης  φάσης  των  ομίλων,  η ομάδα του Άρη ΄99 ήταν καλύτερη καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια τον Εθνικό Πυλαίας. Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν ο Μπουλγουρίδης στο 10΄, ο Τσεμεκίδης στο 20΄ και ο Θεοδοσίου στο 60΄.

ΑΡΗΣ: Στεργιάκης (Μαυροματίδης  60΄), Στογιάννης, Μπουλγουρίδης, Πότσι, Μίσκοβιτς, Εμμανουηλίδης, Τσακμάκης (Τσεμεκίδης  30΄), Ψωματάκης (Καλλίδης  55΄), Θεοδοσίου, Ραδντζής (Ισόπουλος  60΄), Μπαξεβάνος.

Άρης ΄99 – Καλλικράτεια 7-1

Σ΄ ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, η ομάδα ΄99 του Άρη επιβλήθηκε με 7-1 της Καλλικράτειας. Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή, αλλά δεν κατάφεραν αυτήν τους την υπεροχή να την μετατρέψουν σε γκολ. Αντίθετα, η Καλλικράτεια βρήκε την ευκαιρία και σε μία στιγμή αδράνειας της άμυνας του Άρη μ΄ ένα μακρινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης διατήρησε την κατοχή και κατάφερε να σκοράρει επτά φορές, χάνοντας, επίσης, πολλές ευκαιρίες. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Τσεμεκίδης, Πιτσόλης, Ισόπουλος και Στογιάννης.

ΑΡΗΣ: Μαυροματίδης (36΄ Αιγίδης), Χατζηνικολάου (36΄ Μαλανδρής), Νταλός (40΄ Δερμιτζόγλου), Τραχανάς, Μπαβέλης, Μπαξεβάνος (36΄ Στογιάννης), Τσώστης, Τσιάρας (40΄ Λιάτσης), Ισόπουλος, Πιτσόλης, Τσεμεκίδης.
Αναλυτικά, τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων του σαββατοκύριακου έχουν ως εξής:

Νέων ΄97: ΑΡΗΣ-Εθνικός Πυλαίας 0-0

Προπαιδικό 9Χ9: ΑΡΗΣ 2-Ανθεμούντας Γαλάτιστας 4-7

Προπαιδικό 9Χ9: ΑΡΗΣ 1-ΑΕ Ρετζικίου 2-3

Τζούνιορ: ΑΡΗΣ-Μαραθώνας 2-0

Τζούνριο: ΑΡΗΣ-Αχιλλέας Τριανδρίας 6-0

To Top