Τα… Αστέρια του Άρη σε παράταξη! (photos)

Το πρότυπο της Παρτιζάν και η επένδυση σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες είναι αυτό που θέλει να ακολουθήσει η διοίκηση του Άρη και έχει τονιστεί πολλάκις και από τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου.

Οι κίτρινοι πέρα από την αξιοποίηση των μικρών σε ηλικία αθλητών που υπήρχαν στην ομάδα (Μποχωρίδης, Βεζένκοφ, Κελεσίδης) προχώρησαν και στην απόκτηση των Πουλιανίτη, Μήτογλου. Αμφότεροι οι δύο τελευταίοι αποτελούν προϊόντα της σωστής και μεθοδευμένης δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία του Θόδωρου Ροδόπουλου Αστέρια.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει περάσει αρκετές ώρες στα γήπεδα που αγωνίζονταν τα τμήματα υποδομής των «Αστεριών» αλλά και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη παρακολουθώντας ιδιοίς όμμασι την πορεία τους κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν.

Εκτός από τους Στέλιο Πουλιανίτη και Κώστα Μήτογλου που έχουν αποκτηθεί στις προπονήσεις της προετοιμασίας συμμετέχει και ο Σίμος Ιωακειμίδης ο οποίος έχει περάσει και αυτός κατά το παρελθόν από την ακαδημία Αστέρια.

Αμφότεροι διεθνής με Εθνικές Παίδων και Εφήβων ενώ ο τελευταίος έχει κατακτήσει και το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων το 2007 στο Πανευρωπαϊκό της Ισπανίας. Πουλιανίτης και Μήτογλου είναι γεννημένοι το 1995 και το 1996 αντίστοιχα, ήταν συμπαίκτες τα προηγούμενα χρόνια στα παιδικοεφηβικά των Αστεριών και πλέον πέρα από την συμμετοχή τους στην ανδρική ομάδα θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής και στην εφηβική.

To Top