Τεστάρει τις δυνάμεις του σήμερα (19.00) κόντρα στην Λουκόιλ του Βεργίνη!

Στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας δίνει ο Άρης το πρώτο δυνατό φιλικό του παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας την βουλγαρική Λουκόιλ Ακαντέμικ στο πλαίσιο του τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας.

Οι κίτρινοι είχαν δώσει δύο φιλικά παιχνίδια την περασμένη βδομάδα, με τον Αία Ευόσμου και τον Φίλιππο Βέροιας, ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Σήμερα θα παίξουν με μια ομάδα επιπέδου Γιούροκαπ, την πρωταθλήτρια στην Βουλγαρία, η οποία έχει στο ρόστερ της και τον Δημήτρη Βεργίνη!

Ουσιαστικά είναι το πιο δυνατό φιλικό τεστ του Άρη μετά από έναν μήνα προπονήσεων και σαφώς ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία της αγωνιστική κατάστασης των παικτών του, δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές.

Δεν θα παίξουν σήμερα οι δύο τραυματίες Τζέρεμι Χαντ και Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος μάλιστα μέχρι χθες δεν είχε επιστρέψει στην Φλώρινα μετά τις εξετάσεις και τις μετρήσεις στις οποίες είχε υποβληθεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ο Χαντ ακολουθεί ακόμα το δικό του πρόγραμμα. Λογικά θα έχει τη δυνατότητα ο Αγγέλου να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο προηγούμενα φιλικά.

 

To Top