Τα βρήκαν με Kαπό στο οικονομικό, αλλά και σκέψεις για (ξένο) αριστερό μπακ!

H συμφωνία με τον Ανδρέα Τάτο απλοποιεί πολλά πράγματα σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι για τον Άρη. Η έλευση του 23χρονου μέσου δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του Χατζηνικολάου όσον αφορά την τρίτη μεταγραφή του είτε ξένου ποδοσφαιριστή είτε Έλληνα άνω των 24 ετών.

Και πιο συγκεκριμένα αυτός να μην αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου αλλά του αριστερού μπακ! Οι σκέψεις που υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα στους κίτρινους είναι να εξεταστούν διεξοδικά αρκετές περιπτώσεις παικτών στη θέση όπου χρειάζεται ενίσχυση ο Άρη, δηλαδή του ακραίου αριστερού μπακ και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα οι επιλογές είναι περιορισμένες θα εξεταστούν οι λύσεις από το εξωτερικό!

Σε μία θέση όπου στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Μπάμπης Λυκογιάννης του Ολυμπιακού για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού και είναι πολύ πιθανό να γίνει σχετική συζήτηση αύριο,  κατά την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου.

Πρώτη επιλογή, πάντως, αυτή τη στιγμή είναι η περίπτωση του Ολιβιέ Καπό, για την θέση του επιτελικού μέσου. Ο 33χρονοςμεσοεπιθετικός με γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην Β΄ Γαλλίας με την Οσέρ περιμένει το ΟΚ του Γιάννη Χατζηνικολάου καθώς από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης υπάρχει μια πρώτη συμφωνία στο οικονομικό.

Οι τελικές αποφάσεις θα μπουν από τη στιγμή που θα μπουν στη ζυγαριά όλα τα δεδομένα. Εφόσον προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση για την θέση του αριστερού μπακ, μπορεί να “προκριθεί”. Διαφορετικά θα γίνει το τελικό μπάσιμο για Καπό, τη στιγμή που υπάρχει μια ακόμη εναλλακτική λύση στη θέση του επιτελικού μέσου.

To Top