Χωρίς κατηγορία

Το “μήνυμα” Ηλιάδη: “Δεν περισσεύει κανείς, στόχος όλοι μαζί ενωμένοι”!

Οι πρωτοβουλίες της κίτρινης ΠΑΕ στο πρώτο φιλικό της περιόδου μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης με τη Ρόμα είχαν σαφή προσανατολισμό και στόχευση. Στόχος του Δημήτρη Ηλιάδη είναι να ενώσει όλες τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Αρη, στην λογική του “δεν περισσεύει κανείς” σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όπου ο σύλλογος χρειάζεται την ένωση των δυνάμεων του για να προχωρήσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από το παιχνίδι με τη Ρόμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ  πήρε προσωπικά στο τηλέφωνο παλιές δόξες του Άρη, αλλά και παράγοντες που άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα τη δεκαετία του ’70, ’80, ’90 και τους προσκάλεσε στο γήπεδο.

Με αυτήν την κίνηση του ήθελε να δείξει ότι σε αντίθεση με άλλες διοικήσεις, υπολογίζει πολύ σε όσους πρόσφεραν στο παρελθόν και επιθυμεί να βρίσκονται κοντά στο σύλλογο. Όπως τόνιζαν στελέχη στην Αλκμήνης ήταν μια κίνηση ηθικής τάξης, προκειμένου να “ανταμειφθούν” άνθρωποι που πρόσφεραν και δεν έτυχαν της ανάλογης αναγνώρισης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν οι Απόστολος Γεωργιάδης, Χρήστος Καλλέν, Νίκος Τσαρούχας, Σωτήρης Καραμπέρης και αρκετοί ακόμα.

Τέλος, όσοι δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο,  είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ηλιάδη και αφού τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, υποσχέθηκαν ότι με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούν στο γήπεδο.

Το… ρεζουμέ; Στόχος να υπάρχει ένωση όλων των κιτρινόμαυρων δυνάμεων σε αυτές τις κρίσιμες και καθοριστικές στιγμές για τον σύλλογο.

To Top