Τα βρήκαν στα… προφορικά, αναμένεται επιστροφή στις προπονήσεις

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι συζητήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τους παίκτες της ομάδας, προκειμένου να «τρέξει» το καυτό θέμα των διακανονισμών, να βρεθεί η χρυσή τομή για τις οφειλές και να εκπληρωθεί ο βασικός στόχος, που δεν άλλος, από την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης συναντήθηκαν σχεδόν με το 80%  των ποδοσφαιριστών και όπως φάνηκε βρέθηκε σημείο επαφής. 

Τουλάχιστον αυτό έδειξαν οι προφορικές συζητήσεις… Μετά την εξέλιξη αυτή οι παίκτες ενημερώθηκαν την Τρίτη το πρωί να δώσουν το παρών στο Νέο Ρύσιο. Απομένει να δούμε την αυριανή μέρα εάν θα επιστρέψουν τελικά και στις προπονήσεις… 

Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της κίτρινης ΠΑΕ σκιαγράφησαν τον τρόπο σκέψης της διοίκησης: «για να πάρουν τα οφειλόμενα οι παίκτες, αλλά και όλοι όσοι έχουν να παίρνουν, θα πρέπει να ζει ο Άρης, να υπάρχει Άρης…». Και για να “ζήσει” πρέπει να πάρει κατ΄αρχήν αδειοδότηση. Διαφορετικά γκρεμίζονται όλα.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας αυτής, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησαν ήδη συναντήσεις, μετά την 48ωρη αποχή, την οποία αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές. Την πόρτα των γραφείων της κίτρινης ΠΑΕ πέρασαν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές και είχαν συνάντηση και συζήτηση με τους Αθανασιάδη, Κόντη. Όσοι δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούν, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.  

Στις συναντήσεις τέθηκε επί τάπητος το θέμα των οφειλών, της αδειοδότησης και των υπογραφών στους διακανονισμούς (για οφειλές μέχρι τις 31/12/2011) με συγκεκριμένες δόσεις, ανάλογα με το ύψος του συμβολαίου του καθένα. 

Από τις συναντήσεις-συζητήσεις αυτές κρίνονται πολλά. Οι παράγοντες του Άρη ολοκλήρωσαν τις επαφές με την εντύπωση – από τα όσα τους διεμήνυσαν πρόσωπο με πρόσωπο οι ποδοσφαιριστές- ότι βρέθηκε σημείο επαφής, οπότε μπορεί να υπάρξει θετική εξέλιξη. 

Στα… προφορικά, λοιπόν, τα βρήκαν οι δυο πλευρές. Με δεδομένο ότι οι παίκτες ενημερώθηκαν να δώσουν το παρών την Τρίτη το πρωί στο Νέο Ρύσιο, απομένει να δούμε και στην πράξη ότι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top