Τα βρήκε με Αλφόνσο Ντέιβις η Ρεάλ – Το μπαλάκι στην Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον Αλφόνσο Ντέιβις και πλέον ξεκινά διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την αγορά του Καναδού αριστερού μπακ.

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική μεταγραφή και να δυναμώσει το αριστερό άκρο της άμυνάς της εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το «Relevo», οι Μαδριλένοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Αλφόνσο Ντέιβις ώστε από τη νέα σεζόν ο Καναδός μπακ να φορά τη φανέλα της «βασίλισσας».
Παρόλα αυτά, θα πρέπει πλέον οι «μερέγχες» να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να φτάσουν σε συμφωνία σχετικά με το ποσό της μεταγραφής του. Οι Βαυαροί αν μη τι άλλο δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία του παίκτη με τη Ρεάλ, ο δρόμος δείχνει να ανοίγει.

Ο Ντέιβις αγωνίζεται από τον Γενάρη του 2020 στην Μπάγερν, όταν και αποκτήθηκε με το ποσό των 14 εκατ. ευρώ από την Βανκούβερ. Σε αυτό το διάστημα έχει γράψει 180 ματς με 9 γκολ και 28 ασίστ, έχοντας σηκώσει πρωταθλήματα Γερμανίας αλλα και ένα Champions League, μεταξύ άλλω

To Top