ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τολιόπουλος: “Ανατριχιαστικό ό,τι συμβαίνει στο Παλέ, θέλω πολύ να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα” (video)

 

Ο Βασίλης Τολιόπουλος άφησε για λίγο το… όπλο του και μίλησε για την “ανατριχιαστική” ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άρη, τον προημιτελικό του Final8 με τον ΠΑΟΚ και την μεγάλη του επιθυμία να γυρίσει στην Ευρωλίγκα.

“Είναι πάρα πολύ όμορφο που αρκετός κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μου και όλα αυτά που κάνω για την ομάδα. Εγώ θέλω να συνεχίσω να βοηθάω τον Άρη να κερδίζει γιατί όπως έχω πει, αυτό είναι το σημαντικότερο, να συνδυάζεται η καλή εμφάνιση με τη νίκη της ομάδας”, παρέθεσε στο Eurohoops στο πλαίσιο της κοινής Συνέντευξης Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

“Πραγματικά το γήπεδό μας είναι κάτι αξιοθαύμαστο για όλο τον κόσμο” σχολίασε αρχικά ο αρχηγός των “κιτρίνων” και συνέχισε. “Τα τελευταία δύο παιχνίδια (σ.σ Τρέντο και ΠΑΟΚ) μπορώ να πω ότι ήταν στα επίπεδα του ανατριχιαστικού αυτό που συνέβαινε στο γήπεδο. Πιστεύω δεν έχω ξαναδεί το γήπεδο τόσο γεμάτο, τόσο δυνατό στις φωνές. Πραγματικά δεν έχω λόγια για τον κόσμο μας, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και στο αεροδρόμιο που ήρθαν ήταν καταπληκτικό όλο το γεγονός και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συμβαίνει αυτό στην ομάδα μας”, τόνισε μεταξύ άλλων.

 

To Top