ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα γενέθλια του Ετέμπο και η νέα πειστική εμφάνιση που προσδίδει ηρεμία

Ο Πίτερ Ετέμπο ήταν χθες από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, πραγματοποιώντας μια (ακόμη μια) πειστική και ουσιαστικά εμφάνιση…

Ο Νιγηριανός μετέδιδε σιγουριά, έδειξε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στον χώρο του κέντρο, μετέδωσε ηρεμία στους συμπαίκτες του και λειτούργησε θετικά στο να παίξει με μεγαλύτερη σιγουριά και πιο ελεύθερα ο Ματέο Γκαρσία και λίγο πιο μπροστά ο Μάνου Γκαρθία.

Συνέδεσε με επιτυχία άμυνα και επίθεση και δείχνει ότι μπορεί να άργησε, αλλά αποτελεί μια σπουδαία μονάδα στον χώρο του κέντρου…

Σήμερα είναι γι αυτόν μια ξεχωριστή μέρα, μια και κλείνει τα 27α του γενέθλια, βιώνοντας σίγουρα μια ουσιαστική επιστροφή σε ανταγωνιστικό επίπεδο στη δράση, κάτι που αναζητούσε και ο ίδιος μέσα από τον Άρη.

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες ενημερώθηκε ότι βρίσκεται στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Νιγηρίας, Ζοσέ Πεσέιρο για το φιλικό παιχνίδι με την Πορτογαλία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου.

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον έχει στα υπόψη, τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή του και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσει τις τελικές επιλογές του. Με τον 27χρονο μέσο να έχει πολύ καλές πιθανότητες να είναι… μέσα.

 

To Top