ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα διαρκείας θα αποδείξουν την στήριξη και τη πίστη στον φετινό Άρη!

Ο Άρης της Σούπερ Λιγκ συνεχίζει απτόητος τον αγωνιστικό σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προχωράει κανονικά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, έχει πάρει σχεδόν μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές, θα αποκτήσει κι άλλους, την ίδια ώρα που συνεχίζονται κανονικά τα έργα σε «Δασυγένειο» και «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για όλα τα παραπάνω έχει ήδη δαπανηθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων. Όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν έχουν πάρει κανονικά τις προκαταβολές τους, ενώ κανονικά έχουν πληρωθεί και συνεχίζουν να πληρώνονται οι εταιρείες που κάνουν τις εργασίες στο γήπεδο και το αθλητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων».

Κι όλα αυτά, ενώ η ΠΑΕ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συμφωνίες ούτε για τα τηλεοπτικά της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ούτε ακόμη έχει βασικό χορηγό για το μπροστινό μέρος της φανέλας. Συμφωνίες που θα βάλουν στα ταμεία της ΠΑΕ αρκετά χρήματα, τα οποία όμως ακόμη δεν έχουν μπει.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης καλύπτει ο ίδιος μέχρι στιγμής όλες τις υποχρεώσεις και η αλήθεια είναι πως έχει δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για όλα τα παραπάνω. Βέβαια, ως ιδιοκτήτης και εν δυνάμει επενδυτής είναι κατά κάποιο τρόπο υποχρέωσή του να το κάνει, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται επίσης και το ότι γενικά «βγάζει» ένα προβληματισμό.

Όχι για το αν θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά έχοντας μηδαμινά έσοδα μέχρι στιγμής, βλέπει να μην υπάρχει και η απαραίτητη στήριξη «μέσα» από την ομάδα, δηλαδή από Αρειανούς επιχειρηματίες, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να έχουν βοηθήσει την προσπάθεια με κάποιες χορηγίες, αλλά και από τον ίδιο τον κόσμο, που προς το παρόν παραμένει διστακτικός στο να μπει στη διαδικασία να αγοράσει εισιτήρια διάρκειας.

Επιπλέον, υπήρξε και αναβολή του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ, του οποίου τα έσοδα μπορεί να διατεθούν για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική, ωστόσο θα υπήρχαν… παράπλευρα έσοδα (μπουτίκ, διαρκείας κτλ). Σε κάθε περίπτωση, από το περιβάλλον του Καρυπίδη προκύπτει ένας προβληματισμός…

Παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από τη διοίκηση, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν πηγαίνουν όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Δίχως να έχει βγει προς τα έξω ο ακριβής αριθμός, τα διαρκείας κινούνται σε μέτρια επίπεδα. Σε κάθε περίπτωση και με τα πρώτα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, στον Άρη θεωρούν ότι θα μεγαλώσει και το ενδιαφέρον του κόσμου και θα αυξηθούν και οι πωλήσεις.

Η αγορά των διαρκείας θα αποδείξει την πίστη και την στήριξη του κόσμου στη φετινή ομάδα και προσπάθεια! Δεν διαφωνεί κανείς πως το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα γεμίζει φέτος, αλλά τώρα έχει ανάγκη η ομάδα και κυρίως η διοίκηση να νιώσει πως έχει τον κόσμο μαζί της. Τώρα που τα έσοδα είναι λίγα…

To Top