ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δύο ερωτηματικά και οι αλλαγές (αναγκαστικές και μη) στην αρχική ενδεκάδα του Άρη για ΟΑΚΑ…

Ο Άκης Μάντζιος προετοιμάζει τον Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στον ΟΑΚΑ, έχοντας ήδη δύο ερωτηματικά.

Αμφίβολοι για τον αγώνα είναι οι Λούκας Σάσα και Εμάνουελ Σάκιτς. Για τον πρώτο όλα είναι ανοιχτά, καθώς θα εξεταστεί εκ νέου σήμερα από τον γιατρό της ομάδας, ενώ για τον δεύτερο θεωρείται δύσκολο να του επιτραπεί να αγωνιστεί (ακόμα κι αν το θέλει ο ίδιος) με τον γύψο στο αριστερό του χέρι.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Άρη σκέφτεται ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίζουν από την σημερινή προπόνηση κι έπειτα.

Τα διλήμματα ξεκινούν από την θέση του τερματοφύλακα, καθώς “παίζει” το ενδεχόμενο να δοθεί μία ευκαιρία στον Ζακαρί Μπουσέ, αντί του Χουλιάν Κουέστα, αν και οι πιθανότητες για ένα τέτοιο ρίσκο σε ένα τόσο σημαντικό ματς δεν είναι με το μέρος του Γάλλου γκολκίπερ.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται σίγουρο πλέον πως το δίδυμο, Δέλη-Ντάτκοβιτς δεν θα εμφανιστεί ξανά σε ενδεκάδα του Άρη. Ο 50χρονος κόουτς σκέφτεται να ρίξει στον αγώνα από την αρχή τον νεαρό Μπαγκαλιάνη.

Το κενό του Σάσα, αν δεν αγωνιστεί, θα καλύψει ο Ματίγια, ενώ θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Τζέγκο.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση, ο Φετφατζίδης ολοκληρώνει την μεταγραφή του στο Κατάρ, επομένως, το κενό του θα καλύψει ο Μαντσίνι, με τους Γκάμα, Μπερτόγλιο και Λόπεθ να είναι οι άλλοι τρεις της τετράδας.

To Top