ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: Η εμπιστοσύνη, η επιμονή και η χρονιά της αναγέννησης… (videos)

Ο Άρης έχει συμφωνήσει οριστικά με την Αλ Κορ για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ την Παρασκευή να ταξιδεύει για το Κατάρ, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο “Φέτφα” αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα, όπου πρόλαβε να πετύχει πολλά. Άλλωστε, η περσινή του χρονιά στους “κιτρινόμαυρους” είναι ο σημαντικότερος λόγος που κατάφερε σήμερα να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο, που θα του αποφέρει για τα επόμενα χρόνια μαζί με τα μπόνους, περίπου 5.500.000 δολάρια!

Τον Ιούλιο του 2018 επαναπατρίστηκε μετά από τρία χρόνια στην Σαουδική Αραβία, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, εκεί απ΄όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Έπειτα, από ένα μέτριο εξάμηνο, με σκληρή κριτική προς το πρόσωπό του, αποφάσισε να φύγει και να συμφωνήσει με τον Άρη. Στο πρώτο του εξάμηνο στους “κιτρινόμαυρους” δεν ήταν όλα… ρόδινα. Ο Σάββας Παντελίδης είχε το δίδυμο, Λάρσον-Ματέο Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης, που ήταν σε φόρμα και έτσι δύσκολα κάποιος έβγαινε εκτός για να παίξει ο “Φέτφα”. Αγωνίστηκε τότε σε 10 ματς και πέτυχε ένα γκολ, ενώ είχε και μία ασίστ.

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, αλλά ο Θοδωρής Καρυπίδης επέμενε, τον ήθελε στην ομάδα και πήρε την απόφαση να τον κλείσει μόνος του. Οι δύο τους τα βρήκαν τον Ιούλιο και υπέγραψαν συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Και ακολούθησε μία φοβερή σεζόν για τον “Φέτφα”, που επέστρεψε στην Εθνική ομάδα μετά από καιρό, ενώ έκανε πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο. Σε 42 αγώνες, είχε 5 γκολ και 11 ασίστ.

Ας θυμηθούμε μαγικές στιγμές του Φετφατζίδη με την φανέλα του Άρη…

To Top