Τα είπαν διοίκηση και Τσιώλης πριν από την… αντεπίθεση

Ο Άρης ετοιμάζει την αγωνιστική του αντεπίθεση, αρχής γενομένης του αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή, με κύριο εκφραστή τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη. Την ίδια ώρα, η διοίκηση έχει ολοκληρώσει τη δική της… αντεπίθεση με την ολοκλήρωση των συμφωνιών των τεσσάρων παικτών από τον Βόλο.

Στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη ανάμεσα στον Σάκη Τσιώλη και τη διοίκηση επιβεβαιώθηκε η σημασία της αντεπίθεσης σε όλα τα επίπεδα…
Ο 52χρονος εξέφρασε από τη μια στους διοικούντες την πλήρη ικανοποίησή του για τις κινήσεις που έκανε η ΠΑΕ, έχοντας καταφέρει να συμφωνήσει με τους Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ούμπιντες και Ακόστα, η απόκτηση των οποίων θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του Άρη, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Τσιώλης.
 
Το δεύτερο σκέλος της συζήτησης είχε να κάνει με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. «Η ομάδα, οι παίκτες, όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια, με αφετηρία το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη και θα παρουσιαστούμε».
 
Φυσικά είναι εκ των ουκ άνευ να σημειώσουμε ότι την ικανοποίηση για την θετική κατάληξη των συμφωνιών με το… καρέ του Βόλου, διαδέχθηκε ο εκνευρισμός εξαιτίας της αναμονής της απόφασης της ΕΠΟ προκειμένου να μπορέσουν να κλείσουν και τυπικά το θέμα των μεταγραφών, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ντυθούν στα κίτρινα και να πιάσουν δουλειά στον Άρη.

To Top