Βολές Super 3 κατά της ΕΠΟ για την (νέα)… καθυστέρηση!

Βολές κατά  της ΕΠΟ, αφήνουν με τοποθέτησή τους οι οργανωμένοι οπαδοί μέσω της ιστοσελίδας του Super 3, αναφορικά με την καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Αναλυτικά:

«Κάθε μέρα γινόμαστε όλο και πιο σοφοί. ΕΠΟμενο άλλωστε και παρΕΠΟμενο, καθώς με την φαρσοκωμωδία που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο προφανώς έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις εμπειρίες μας με καινούργιες προσθήκες, χωρίς δυστυχώς όμως να υπάρχει και η ανάλογη… εφευρετικότητα από τους εμπνευστές και εκτελεστές τους. 

Πόσες μέρες χρειάζεται μια Επιτροπή να αποφασίσει για το αυτονόητο; Μια μέρα; Δυο μέρες; Πέντε μέρες; Εξαρτάται. Αν είναι Επιτροπή της ΕΠΟ μπορεί να κάνει και δεκαπέντε μέρες, με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσει με… εντατικούς ρυθμούς. 

Με τόσα ύποπτα, στα όρια της αυθαιρεσίας, καμώματα της ΕΠΟ, τίποτα δεν αποκλείεται. Εξάλλου η ΕΠΟ είναι που δεν έπραξε το αυτονόητο και με μια απόφαση-πρόκληση προσπάθησε να διατηρήσει Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου στη Superleague (φυσικά έχοντας κατά νου τις διώξεις που ακολουθούν και τις ομάδες που εμπλέκονται), 

Η ΕΠΟ είναι που με τα καμώματά της έχει ξευτιλίσει τη χώρα στην Ευρώπη, εξαναγκάζοντας την ΟΥΕΦΑ να πετάξει έξω κακήν-κακώς ελληνική ομάδα από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ΕΠΟ είναι που έχει κατορθώσει να διασύρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με μια λειψή Superleague και όλες τις άλλες εθνικές κατηγορίες και θεσμούς κυριολεκτικά στον αέρα. 

Και φυσικά η ΕΠΟ είναι που συνεχίζει προκλητικά και δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά, να συμπεριφέρεται παράξενα και να καθυστερεί μέχρι στιγμής να εκδώσει αποφάσεις που είναι όχι μόνο προφανείς, όχι μόνο αναμενόμενες, αλλά και υποχρεωτικές. 

Βέβαια ίσως αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη ή απορία καθώς αποτελεί μία «λογική» εξέλιξη μέσα στο όλο σκηνικό παραλογισμού και ανικανότητας που βιώσαμε όχι μόνο το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και όλη την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, η οποία με τη σειρά της δεν ήταν παρά μία συνέχεια όλης της προηγούμενης κατάστασης πολλών χρόνων.

Ελπίζουμε ότι όλη αυτή η κωλυσιεργία είναι απλά θέμα ανικανότητας, ξεχαρβαλωμένων ή μειωμένων αντανακλαστικών και όχι κάτι περισσότερο, ίσως κάτι πιο ύποπτο και πιο σοβαρό. Προτιμούμε δηλαδή να επιλέξουμε το λιγότερο κακό από τα κακά που έχουμε επιλέξουμε, καθώς μόνο τέτοια υπάρχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…”

To Top