Φατί το… αντίδοτο για την επίθεση; (video)

Κρίσιμο θα είναι το 48ωρο σε ότι αφορά το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ για να ενισχύσει την επίθεση του Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης κάνει τα σχέδια του και ετοιμάζει λύσεις «δια παν ενδεχόμενο». Σε αυτά θέση μπορεί να έχει και ο… Ρικάρντο Φατί!
                                                                        

Ο Κροάτης επιθετικός θα δοκιμάσει το πόδι του (ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα), ο ίδιος έχει σφίξει τα δόντια για να είναι παρών κόντρα στην Ξάνθη, αλλά εφόσον δεν τα καταφέρει τότε θα χρειαστεί “plan B”.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει τον τιμωρημένο Σολτάνι, ενώ όπως όλα δείχνουν και ο Γιάκομπ είναι ανέτοιμος για να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά της επίθεσης. Με αυτό το δεδομένο, υπάρχουν σκέψεις να λειτουργήσει ως… αντίδοτο η λύση του Φατί!

Ο Γάλλος μέσος των κίτρινων έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές σε φιλικά παιχνίδια ως φουνταριστός επιθετικός, εξαιτίας τόσο της ποδοσφαιρικής του παιδείας, αλλά και των προσόντων του.
 
Η πρώτη απόπειρα να παίξει ως επιθετικός ο Φατί έγινε στις 4 Μαΐου στο φιλικό του Άρη με την Βέροια (2-0). Τότε ο Τσιώλης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Φατί και τη χρησιμοποίησή του ως σέντερ φορ είπε: «Ναι είναι αλήθεια ότι δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες και όταν χρειαστεί ειδική τακτική φαίνεται πως είναι ικανός να βοηθήσει».
 
Ο Φατί έχει ήδη σκοράρει με τη φανέλα του Άρη δυο φορές: μια κόντρα στην Ρόζενμποργκ (2-0), ενώ ισοφάρισε σε 1-1 στην νίκη με 4-3 μέσα στην Κέρκυρα…
 
Όλα αυτά, βέβαια, αποτελούν σκέψεις και ασκήσεις επί χάρτου και θα εξαρτηθούν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Δείτε εδώ να σκοράρει με τη φανέλα του Άρη

  

{youtube}DQjgicRuI_E|600|450|1{/youtube}

 

 

{youtube}CsvNWSx5YHQ|600|450|1{/youtube}

To Top