Τα είπαν με Σάμιο, ανοιχτά όλα για Κλεάνθης Βικελίδης, παίκτες

Έγινε το καθορισμένο για σήμερα ραντεβού των διοικούντων του Άρη με τον πρόεδρο της Δόξα Δράμας, Θανάσης Σάμιος στα γραφεία της κίτρινης ΠΑΕ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Δυο ήταν τα θέματα της συζήτησης: η απόκτηση ποδοσφαιριστών από τη Δόξα και η χρησιμοποίηση του Κλεάνθης Βικελίδης ως έδρα της δραμινής ομάδας.

Οι εργασίες στην φυσική τους έδρα, το γήπεδο της Δόξας, δεν έχουν ολοκληρωθεί και ο κίνδυνος να μην προλάβουν τις προθεσμίες και να κριθεί ακατάλληλη είναι ορατός. Γι αυτό και ο παράγοντας της Δόξας ζήτησε την χρησιμοποίηση του γηπέδου του Άρη. Η απάντηση που πήρε δεν ήταν αρνητική μια και οι παράγοντες των κίτρινων δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να εξυπηρετήσουν τη μακεδονική ομάδα, αν και υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις αι όροι για να επιτευχθεί συμφωνία.

Σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται άμεσα από τον Σάκη Τσιώλη και μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ της Δόξας, οι παράγοντες του Άρη απάντησαν ότι είναι επίσης θετικοί αλλά προϋπόθεση είναι να συναινέσουν οι ίδιοι παίκτες.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα, επιβεβαιώνοντας ότι αρχικά υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση για συνεργασία.

To Top