Τα είπε με Γιαννιώτα, αλλά και τους Διαμαντάκο, Σουνά ο Μιχαλήτσος

Οι διεθνείς του Άρη επέτρεψαν από τις υποχρεώσεις του στις Εθνικές Ελπίδων και Νέων και ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά τόσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο και για τη συνέχεια…

Ο προπονητής των κίτρινων δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει αρχικά στο γραφείο του και να έχει μια πρώτη επικοινωνία, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Προπονητής και ποδοσφαιριστής μίλησαν για λίγα λεπτά, τόσο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ έγινε ενημέρωση για το πως τα πήγε στο παιχνίδι με την Εθνική. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να κρατηθεί σε… ψυχολογική εγρήγορση ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, τη στιγμή που ο Γιάννης Μιχαλήτσος θέλει να προκαλέσει την επιστροφή του σε υψηλές… αγωνιστικές πτήσεις

Ο προπονητής του Άρη εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει και του τόνισε πως τον πιστεύει πάρα πολύ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο τον αποφορτίσει από την πίεση των ημερών.

Στη συνέχεια ο Μιχαλήτσος είχε συζήτηση και με τους άλλους δυο διεθνείς, τους Διαμαντάκο και Σουνά, ενημερώθηκε για το πώς τα πήγαν με τα εθνικά μας χρώματα και στην συνέχεια μαζί με τον Γιαννιώτα.

Είναι γεγονός ότι ο Μιχαλτσος δεν θέλησε να τους επιβαρύνει παραπάνω αγωνιστικά μετά το κοπιαστικό τριήμερο με τις εθνικές (ειδικά ο Σουνάς που έπαιξε για 70′), στέλνοντάς τους νωρίτερα στα αποδυτήρια για ξεκούραση.

Από την Παρασκευή θα μπουν  κανονικά στο υόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας.

To Top