Μπλαουγκράνα… για πάντα!

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε σήμερα φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο νέο πενταετές συμβόλαιο που του πρότεινε η Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει Καταλανός (τουλάχιστον) μέχρι το 2018!

Ο βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία των “μπλαουγκράνα” και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον δένει μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με το σύλλογο.

Ουσιαστικά, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ επέκτεινε τη συνεργασία του για άλλα δύο χρόνια, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το 2016, ενώ σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα συμπληρώσει 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία ο Μέσι θα εισπράττει 16.000.000 ευρώ ετησίως, κάτι που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή (ο Ετό είναι στην κορυφή με ετήσιες αποδοχές ύψους 20.000.000 ευρώ στην Ανζί).

Σημειώνεται πως παρόντες στην διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων ήταν, πέρα από τον Μέσι και τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ, ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Πηγή: sport24.gr

 

 

To Top