Τικπασάνογλου: “Δεν ‘αδειάσαμε’ τον Τσομίδη, δεν τίθεται θέμα παραίτησής του”

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Τικπασάνογλου μια μέρα μετά την ανακοίνωση του δ.σ. των κίτρινων τοποθετήθηκε σε μερικά επίμαχα σημεία, μιλώντας για τον Στάθη Τσομίδη, αλλά και το θέμα που προέκυψε με την αλλαγή στάσης του Δημοσίου απέναντι στις υποθέσεις του άρθρου 99.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Στάθη Τσομίδη είπε: «Στην παρούσα χρονική στιγμή όλο αυτό με την εγκύκλιο είναι απλώς μία φήμη. Ακούμε για όλα αυτά, ωστόσο δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό στα χέρια μας, ούτε και οι αρμόδιοι φορείς μας έχουν ενημερώσει για την ύπαρξη μιας τέτοιας εγκυκλίου. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, μην έχοντας κάτι σχετικό στα χέρια μας».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ανέφερε: «Είναι γνωστό ότι στρατηγικός πιστωτής της ΠΑΕ Άρης είναι το ελληνικό Δημόσιο. Κατά συνέπεια αν το ελληνικό Δημόσιο, δεν συναινέσει η ΠΑΕ Άρης, δεν μπορεί να ενταχθεί στο άρθρο 99. Αυτό που δεν συμμεριζόμαστε είναι οι δηλώσεις του κ.Τσομίδη για μία απλή φήμη μέχρι στιγμής, που προκάλεσαν τόση αναστάτωση. Δεν θεωρώ βέβαια πως ο νομικός του Άρη είχε κακό σκοπό κάνοντας αυτές τις δηλώσεις. Το έκανε καλοπροαίρετα. Αυτό που του εξηγήσαμε στο συμβούλιο και το κατάλαβε και ο ίδιος είναι πως θα έπρεπε να υπάρξει μία εσωτερική συνεννόηση πριν βγει να κάνει αυτές τις δηλώσεις ».

Ενώ για το αν τίθεται θέμα παραίτησης του κ.Τσομίδη, τόνισε : «Όλοι εμπιστευόμαστε τον κ.Τσομίδη δεν είχαμε σκοπό να τον «αδειάσουμε» με την ανακοίνωση. Ο σκοπός της ήταν να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του κ.Τσομίδη από τη στιγμή που δεν έγινε χθες στη συνάντηση, θεωρώ πως θα συνεχίσει το συμβούλιο ως έχει».

Ενώ για το αν τελικά επαληθευτεί αυτή η φήμη ανέλυσε: «Υπάρχουν ειδικοί άνθρωποι για το άρθρο 99, αν αυτή η φήμη επαληθευτεί και προκύψει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο οι αρμόδιοι, θα χειριστούν το θέμα όπως θεωρούν εκείνοι πιο σωστά και θα ενημερώσουν και τον κόσμο της ομάδας».

To Top