Τα ελληνικά του Πουλίδο και τα… κορναρίσματα

Το φιλικό της Κυριακής είχε τελειώσει και οι παίκτες του Άρη έφευγαν, ώστε να ξεκουραστούν, υπήρχε μία σχετική κίνηση στους δρόμους γύρω από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κάποια στιγμή από το γήπεδο αποχωρούσε και ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητό του και την ώρα που περνούσε μπροστά από την Αλκμήνης, το δρόμο πήγε να διασχίσει κάθετα ένας οπαδός του Άρη.

Εκείνη τη στιγμή ο Ισπανός στόπερ φρέναρε και με ανοιχτό το παράθυρο είπε στο νεαρό φίλο της ομάδας, σε άπταιστα ελληνικά: «Έλα πέρνα φιλαράκι…», για να ακούσει την απάντηση: «Όχι πέρνα εσύ Ρούμπεν. Έχεις προτεραιότητα γιατί σήμερα ήσουν πολύ καλός!».

Τα χαμόγελα σχηματίστηλαν αυθόρμητα. Το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί. Μπροστά από τον Πουλίδο, με το αμάξι ήταν ο Νούνο Κοέλιο, με τον μεταφραστή της ομάδας Αντώνη Σαριόγλου και τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Το αυτοκίνητό τους ήταν σταματημένο μπροστά στην είσοδο από τα γραφεία της ΠΑΕ και συνομιλούσαν με τον Αλέκο Κατσιαούνη και τον Γιώργο Καδόπουλο με χαλαρή διάθεση, ωστόσο είχαν κλείσει το δρόμο.

Εκείνη τη στιγμή ο Πουλίδο κόρναρε για να ακούσει από το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ με χιουμοριστική διάθεση, «Έλα ρε Ρούμπεν, τους οπαδούς τους αφήνεις, αλλά εμάς μας κολλάς», θέλοντας βέβαια να πειράξει τον νεοαποκτηθέντα παίκτη της ομάδας.

To Top