ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εμπόδια δεν έχουν τελειωμό! Η υπόθεση Οριόλ και πως επηρεάζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν…

“Πλήγωσε” τον Άρη, η απόφαση του CAS να δικαιώσει τον Οριόλ και να υποχρεώσει την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή, 1.100.000 ευρώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου!

Φυσικά, στη μέση υπάρχει και ο διακανονισμός (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) όμως κανείς δεν ξέρει αν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα δεχθεί κάτι τέτοιο. Ο Οριόλ αποχώρησε από τον Άρη στις 5 Ιουλίου του 2011, όταν και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του. Από το CAS κέρδισε χρήματα μέχρι και το 2013 παρότι τότε ήταν παίκτης άλλων ομάδων. Μέχρι τότε ήταν το συμβόλαιό του με τον Άρη. Τα 750.000 ευρώ του συμβολαίου του που κέρδισε, δεν τα δούλεψε ποτέ στους “κιτρινόμαυρους”. Έμεινε μόλις έναν χρόνο…

Με βάση αυτήν την εξέλιξη γίνεται αντιληπτό ότι προκύπτει ένα σημαντικό “χτύπημα” στον νέο σχεδιασμό, μια και για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, ένα τόσο μεγάλο ποσό αντί να πάει στην ενίσχυση της ομάδας θα ξοδευτεί στις “παλιές αμαρτίες” του συλλόγου, για τις οποίες δεν έχει καμία ευθύνη η νέα ΠΑΕ.

Είναι αυτή, όμως, που καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να καταφέρει κάποια στιγμή να απεμπλακεί οριστικά από τα “εγκλήματα” αυτών που υποχρέωσαν τον Άρη σε χρεωκοπία.

Πλέον, μένει να φανεί πόσο θα επηρεάσει τον Άρη ως προς το μπάτζετ (Διαβάστε ΕΔΩ) της επόμενης σεζόν, αν και ακόμα παραμένει σε εκκρεμότητα η απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι. Αυτή είναι που θα κρίνει οριστικά, αν αυτό το καλοκαίρι οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν την δυνατότητα για μεταγραφές ή όχι…

To Top