ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “θέλω” του Άρη για το κέντρο της άμυνάς του

Ο Φραν Βέλεθ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη το καλοκαίρι και οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία εξαιρετικά σημαντική θέση στην αρχική τους ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν στο μεταγραφικό “παζάρι” έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει επάξια ή και καλύτερα το κενό που αφήνει ο Ισπανός αμυντικός στο κέντρο της άμυνας του Άρη, δύο χρόνια μετά.

Ένα από τα καλά στοιχεία του Φραν Βέλεθ, ήταν πως πέρα από την έφεσή του στο σκοράρισμα, βοηθούσε αρκετά στον τρόπο ανάπτυξης του Άρη από την άμυνά του. Είχε καλά ανεβάσματα της μπάλας και ενίοτε καλές μεταβιβάσεις.

Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που τον είχε επιλέξει το καλοκαίρι του 2018 ο Πάκο Ερέρα και τον έφερε στην Θεσσαλονίκη. Ήξερε ότι ο Ισπανός μπορεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, δεν είναι ένας κεντρικός αμυντικός που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κόβει και να διώχνει στα τυφλά την μπάλα.

Τα “θέλω” του Άρη για την συγκεκριμένη θέση είναι ξεκάθαρα. Οι “κιτρινόμαυροι” θα ψάξουν έναν δεξιοπόδαρο στόπερ με τα ίδια στοιχεία, ενδεχομένως σε μικρότερη ηλικία. Άλλωστε, γι αυτήν την θέση υπάρχει και ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος αν δεν καθιερωθεί ως δεξί μπακ, τότε θα επιστρέψει στα στόπερ.

Το σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρηση του Φραν Βέλεθ, ο Άρης θα αναζητήσει έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς, αριστεροπόδαρο και δεξιοπόδαρο.

To Top