Τα θέματα που συζητήθηκαν στο έκτακτο δ.σ. του Ερασιτέχνη

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Α.Σ. Άρης, με αφορμή την πληθώρα των θεμάτων που απασχολούν τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο και τα οποία πρέπει να μπουν σε τάξη. Μεταξύ αυτών ήταν και η απόφαση για τη μετονομασία του κολυμβητηρίου σε «Άρης Γρηγοριάδης», αλλά και η εξέλιξη των επαφών για το ανδρικό βόλεϊ.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης: «Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στις 13:00 με θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Όμηρο Φωτιάδη για την πορεία της Π.Α.Ε. από την οποία περιμένουμε να ευοδωθούν οι προσπάθειες της, μετά από τη διευρυμένη συνάντηση που προηγήθηκε μέσα στην εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημέρωσε το Δ.Σ. για τη συνάντηση που είχε με τον κ. Ντίνο Κούη η οποία ήταν σε άριστο κλίμα, και αναμένουμε τη πρόταση συνεργασίας για το βασικό θέμα των ακαδημιών.

Το μέλος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης ενημέρωσε για την πρόοδο επαφών που είχε για τα θέματα του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ.

Με εισήγηση του προέδρου αποφασίστηκε το κολυμβητήριο στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης να φέρει το όνομα του παγκόσμιου πρωταθλητή Άρη Γρηγοριάδη. Αυτό τιμά τον αθλητή και είναι το ελάχιστο που κάνει ο σύλλογος για τις τεράστιες επιτυχίες του».

To Top