ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα κατορθώματα του Γουάιτ πέρα από το σκοράρισμα! Παίζει καλά, ανεβαίνει επίπεδο όλος ο Άρης!

Ο Οκάρο Γουάιτ όταν είναι καλά, όλος ο Άρης ανεβαίνει ένα επίπεδο. Χθες ο Αμερικανός έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, δεν περιορίστηκε μόνο στο σκοράρισμα ή τα ριμπάουντ.

Για τον Γουάιτ έγινε ειδική αναφορά στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Πέραν της συνηθισμένης δουλειάς του σε πόντους (17) και ριμπάουντ (8), ο Οκάρο Γουάιτ σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τις πέντε ασίστ στη νίκη του Άρη επί του Λαυρίου. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε από τρεις σε τέσσερα συνεχόμενα ματς του πρώτου γύρου με τα Τρίκαλα, τον Κόροιβο, την Καβάλα και την ΑΕΚ.

O Γουάιτ απέδειξε πως ξέρει και να πασάρει κάτι που πιστοποιείται από τα συνολικά στατιστικά του Άρη στις 17 αγωνιστικές. Είναι ο τέταρτος πασέρ της ομάδας του πίσω από τους περιφερειακούς Γουότερς, Ξανθόπουλο και Μακ Νιλ έχοντας 30 ασίστ (1,76 μ.ο.).

Με αυτούς τους αριθμούς ο Αμερικανός έφτασε τους 31 βαθμούς στο ranking ξεπερνώντας για δεύτερη φορά τους 30 μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στο οποίο είχε 36.

Ο Γουάιτ είναι μακράν του δεύτερου, ο παίκτης του Άρη με τη καλύτερη συνολική αξιολόγηση στο πρωτάθλημα έχοντας 334 βαθμούς ενώ ο δεύτερος Τζέρελ Μακ Νιλ έχει 213”.

To Top