ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πιο εύστοχο απόγευμα έξω από τη γραμμή του τρίποντου!

Η ευστοχία του Άρη έξω από τα 6,75μ. χθες ήταν η καλύτερη του φετινού πρωταθλήματος σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο ΕΣΑΚΕ για τη νίκη επί του Λαυρίου.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος “ο Άρης είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Σούταρε με 65,71% στα δίποντα και 43,75% στα τρίποντα. Η σημερινή μάλιστα επίδοση του πίσω από τα 6,75 είναι η κορυφαία του στη φετινή Α1. Η προηγούμενη ήταν το 41,66% με το οποίο σούταρε κόντρα στον ΠΑΟΚ εντός (10/24) και το Λαύριο εκτός έδρας (5/12).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε 19 ασίστ στην κορυφαία εντός έδρας επίδοση της για το φετινό πρωτάθλημα αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 18 που είχε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αρκαδικό.

Σημειώνοντας 26 πόντους στη δεύτερη περίοδο, ο Άρης ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση του ως προς τα παιχνίδια που έδωσε στη «Nick Galis Hall». Τόσους είχε στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τον Αρκαδικό.

Ακόμη ισοφάρισε την καλύτερη εντός έδρας αμυντική επίδοση του σε ένα δεκάλεπτο δεχόμενος οχτώ πόντους στο πρώτο όπως και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Στην άλλη όψη του νομίσματος τα ριμπάουντ. Ο Άρης είχε 27 που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Είχε 28 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Οι «κίτρινοι» ανανέωσαν μόνο έξι επιθέσεις τους στη χειρότερη φετινή επίδοση τους. Είχαν από επτά επιθετικά ριμπάουντ στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries και στα εκτός έδρας κόντρα σε Αρκαδικό, ΑΕΚ και Κολοσσό.

Στη σχετικά μεγάλη πια λίστα των παικτών που μοιράζονται την κορυφαία φετινή επίδοση κλεψιμάτων με πέντε, προστέθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Τόσα είχαν ο Χάτσερ (5η), ο Στρόμπερι (8η), ο Βασιλόπουλος (9η), ο Σαλούστρος (11η), ο Σόκο (11η), ο Λαρεντζάκης (12η), ο Λέιζερ (15η) και ο Μπολντς (16η)”.

To Top