Τα κεφάλια μέσα και φουλ για το 4Χ4

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, μετά τη χθεσινή ξεκούραστη μέρα η οποία κύλησε ελεύθερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Οι «κίτρινοι» ουσιαστικά μετά το χθεσινό ρεπό ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους για το επόμενο… crash test, κόντρα στον Εργοτέλη. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της τετράδας αγώνων, πριν από τα ντέρμπι, τα οποία ο Μανουέλ Μασάδο ευελπιστεί να κλείσουν με το 4Χ4.

Οι τρεις νίκες (προεξέχοντος του… διπλού στην Ξάνθη) έβαλαν για τα καλά στο κόλπο τον Άρη, ο οποίος κόντρα στους Κρητικούς θα ψάξει το… dejavu. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πριν το ντέρμπι της Τούμπας ο Άρης φιλοξένησε την ομάδα του Καραγεωργίου, την οποία κέρδισε, κάτι το οποίο έκανε και κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Μασάδο ωστόσο μόνο χρόνο για τέτοιες… θεωρίες δεν έχει, καθώς σκέφτεται πια το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής και μόνο αυτό. Παιχνίδι στο οποίο μάλιστα αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Στα αγωνιστικά πάντως αναμένεται ο Άρης να έχει μαζική επιστροφή παικτών κι έτσι να λυθούν και τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος Αναμένεται να έχει κι έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Νόε Ακόστα θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς και θα πρέπει να υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα του 56χρονου προπονητή. Παράλληλα αγώνα δρόμου θα κάνουν και οι Σάκης Πρίττας και Μανώλης Παπαστεριανός, οι οποίοι ωστόσο θα έχουν λιγότερες πιθανότητες.

Τέλος, μετά από καιρό θα λείψει το σημαντικότερο εργαλείο της ομάδας. Ο… πασπαρτού Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος μόνο…τερματοφύλακας δεν έχει παίξει φέτος, θα απουσιάσει όντας τιμωρημένος, αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είχε αποφασισθεί από το τεχνικό επιτελείο να λείψει από το συγκεκριμένο ματς.

Το πιο πιθανό είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας να κληθεί να αγωνιστεί ως δεξί μπακ στη συγκεκριμένη συνάντηση.

 

To Top