ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τα κιτρινόμαυρα κορίτσια στέλνουν τις ευχές και… υπενθυμίζουν: “Ο Άρης γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί”! (PRESSARIS-photos)

Τα Χριστούγεννα μας καλούν να γίνουν όλοι παιδιά, αφήνοντας κατά μέρος την καθημερινότητα, η διάθεση αλλάζει και όλα μοιάζουν πιο όμορφα και γιορτινά!

Έτσι, λοιπόν, οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Άρη – Χριστίνα Μέλκα, Ιωάννα Κοκκινίδου και Αναστασία Γουγούση – άφησαν για λίγο την αθλητική τους περιβολή, βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και στο χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί εκεί και «φορώντας» το πιο λαμπερό τους χαμόγελο, φωτογραφήθηκαν με γιορτινή διάθεση για το PRESSARIS.

Οι τρεις τους το διασκέδασαν πολύ, αφού έγιναν στην κυριολεξία για λίγο παιδιά: επισκέφθηκαν όλα τα σπιτάκια, που υπάρχουν στο χώρο, και συμμετείχαν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στις εκάστοτε δραστηριότητες – ζωγράφισαν, έπλασαν κουλουράκια, ανέβηκαν στο καρουζέλ, μαγεύτηκαν από τα πόνυ και φυσικά φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίληη, όπως επιτάσσουν οι μέρες.

Φυσικά, ο Άρης και το «κιτρινόμαυρο» χρώμα ήταν κυρίαρχα παντού, με τις Μέλκα, Κοκκινίδου και Γουγούση να στέλνουν τις δικές τους ευχές στον σύλλογο, που παρά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, περνάει δύσκολες στιγμές. «Ο Άρης είναι μεγάλο σωματείο και στο τέλος θα τα καταφέρει, γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί! Ευχόμαστε να τον δούμε και πάλι πρωταγωνιστή!» ανέφεραν ευχήθηκαν τα τρία κορίτσια, που στάθηκαν ιδιαιτέρως και στο δικό τους τμήμα.

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά και οι προσδοκίες δεν μπορεί παρά να είναι υψηλές», τόνισε η Μέλκα, που μετράει και τα περισσότερα χρόνια στο σύλλογο, αφού αισίως φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια στα «κιτρινόμαυρα», με τις… νεοφερμένες να συμπληρώνουν: «Χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια πάνω απ΄ όλα για να πετύχουμε. Δεν μας πτοεί η ήττα από την Ελπίδα».

Καμία τους, επίσης, δεν ξέχασε τον πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει από πέρυσι στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, τον κ. Ρεντζεπέρη. «Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα. Η παρουσία του κ. Ρεντζεπέργ εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και δίνει έναν επιπλέον κίνητρο στις παίκτριες για να προσπαθήσουν να πετύχουν τον στόχο τους», υπογράμμισαν.

To Top