Τρεις ευχές σε… μία, μέσω του PRESSARIS: “Χρόνια πολλά στον κόσμο του Άρη, κουράγιο και υπομονή!

Τρία… στόματα, μία κοινή ευχή! Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δίνουν τις δικές τους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσω του PRESSARIS και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στο κόσμο του Άρη!

Σουνάς, Λεμονής και Μαντζάρης εύχονται καλές γιορτές, υγεία και… κουράγιο και υπομονή στον κόσμο, υποσχόμενοι ένα καλύτερο “αύριο” για τον σύλλογο!

Σουνάς Δημήτρης: Eυχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Κουράγιο στο λαό του Άρη, να περάσει αυτή η δύσκολη χρονιά για να πάνε όλα καλά στο μέλλον”.

Λεμονής Καλούδης: “Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία πάνω απ΄όλα. Κουράγιο και υπομονή στον κόσμο του Άρη και με τον καινούργιο χρόνο να πάνε όλα καλά και να οδηγήσουμε τον σύλλογο σύντομα εκεί που ανήκει”.

Mαντζάρης Γιάννης: “Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές.Υπομονή σε όλο τον κόσμο για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε και δη στον κόσμο του Άρη.Ευχή μας να φύγει αυτή η χρονιά όσο πιο ανώδυνα γίνεται και σύντομα να έχουμε χαρές, όπως αρμόζει στον σύλλογο”.

To Top