ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… κλειστά χαρτιά του Μπούργος και οι σίγουροι της εντεκάδας

Την τελευταία στιγμή θα αποκαλυφθούν τα πλάνα του Χερμάν Μπούργος αναφορικά με τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο Αργεντίνος τεχνικός… ανακάτεψε την τράπουλα αφήνοντας εκτός αποστολής τον Χουάν Ιτούρμπε, καθότι μόνο πέντε ξένοι μπορούν να συμμετέχουν στην αποστολή. Ο Μπούργος θεωρεί ότι μεσοεπιθετικά έχει πληθώρα επιλογών και γι αυτό τον λόγο έμεινε εκτός ο Παραγουανός και τη θέση του πήρε ο Ζερβίνιο, ο οποίος συγκεντρώνει μάλιστα αρκετές πιθανότητες προκειμένου να αγωνιστεί ακόμη και στην αρχική εντεκάδα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα οι σίγουροι είναι ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και οι τέσσερις της άμυνας, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν και Οντουμπάγιο. Στη μεσαία γραμμή δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Νταμπό και Ντουκουρέ, όπως σίγουρη είναι και η συμμετοχή του Γκρέι στην κορυφή της κιτρινόμαυρης επίθεσης.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει γρίφος, αφού Μαντσίνι, Πάλμα, Καμάτσο, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία και Ζερβίνιο διεκδικούν τρείς θέσεις.

Το σίγουρο είναι ότι ο Χερμαν Μπούργος έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα τις ανακοινώσει λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

To Top