ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με νίκη θέλει ο Άρης κόντρα στον Λεβαδειακό

Να μπει με το… δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις θέλει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (21/08, 20:30, PRESSARIS LIVE) τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Οι κιτρινόμαυροι έχουν θέσει υψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά. Μάλιστα ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με δήλωσή του αναφέρθηκε στον διπλό στόχο της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει και ο οποίος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Ο Χερμάν Μπούργος έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ στην κιτρινόμαυρη αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά ο Ζερβίνιο, ο οποίος αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Εκτός αυτής, έμεινε ο Χουάν Ιτούρμπε, καθότι ο κανονισμός προβλέπει ότι μόνο πέντε μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές μπορούν να συμμετέχουν στην αποστολή.

Αναλυτικά την κιτρινόμαυρη αποστολή απαρτίζουν οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Diop Gueye, Moses Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

To Top