Τα κορίτσια του ποδοσφαίρου σε δράση!

Την πρώτη τους συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου στην αίθουσα τροπαίων στα γραφεία του Α.Σ. Αρης.

Παρούσες ήταν όλες οι αθλήτριες, παλιές και νέες, με εξαίρεση δύο, οι οποίες απουσίαζαν δικαιολογημένα, ενώ όλες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο προπονητή της ομάδας, Κώστα Θωμαΐδη και να παραλάβουν το πρόγραμμα των προπονήσεων από εδώ και στο εξής. Να σημειωθεί ότι αρχικά η μίνι προετοιμασία θα λάβει χώρα στο βοηθητικό του Καυταντζογλείου, αρχής γενομένης από σήμερα.
Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Βασβάνης, τόνισε σχετικά: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, φέτος το γεγονός ότι προωθήθηκαν στη γυναικεία ομάδα και έξι κορίτσια, τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας».
Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής της ομάδας, Κώστας Θωμαΐδης, δήλωσε: «Χθες είχα μια πρώτη γνωριμία με τα κορίτσια, στο πλαίσιο της οποίας συζητήσαμε τους στόχους για τη νέα χρονιά. Σίγουρα, θέλουμε μία θέση καλύτερη από την περσινή και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».
To Top