Ο Άρης τον θέλει στην πράξη, ο Παναθηναϊκός στα λόγια! Ο λόγος στον Πελεκάνο…

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Μιχάλη Πελεκάνου δεν έχουν αλλάξει. Ο 31χρονος γκαρντ έχει πρόταση από τον Άρη, είναι όμως μακριά από τις απαιτήσεις του. Άλλη ομάδα που να τον ικανοποιεί οικονομικά και όχι μόνο εντός Ελλάδας δεν υπάρχει. Το εξωτερικό θα είναι η έσχατη λύση για τον Πελεκάνο, που περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, η οποία όμως δεν έρχεται.

Ο έμπειρος γκαρντ ίσως θα είχε ήδη δώσει θετική απάντηση, αν ο Άρης είχε ανεβάσει την προσφορά του. Οι κίτρινοι έχουν ήδη κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ με την πρόταση στον Πελεκάνο και είναι πολύ δύσκολο να “ανέβουν” κι άλλο, αλλά (και) αυτός ήταν ο λόγος που έγινε σήμερα το συμβούλιο στην ΚΑΕ…

Ο Παναθηναϊκός υπάρχει προς το παρόν μόνο στην… θεωρία. Δεν έχει κάνει πρόταση στον Μιχάλη Πελεκάνο και είναι πολύ πιθανό να μην του κάνει. Μπορεί ο Αργύρης Πεδουλάκης να τον έχει “παιδί” του και φυσικά τα χρήματα που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός να είναι περισσότερα σε σχέση με την πρόταση του Άρη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό του Πεδουλάκη ταιριάζει περισσότερο ο Νέστορας Κόμματος, όπως προκύπτει από την ίδια την αθηναϊκή ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση θα τελειώσει μέχρι την Κυριακή, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

 

To Top