Τα… μάζεψε κι έφυγε από την Δόξα Δράμας ο Σπανός

Παρελθόν από τη Δόξα Δράμας θεωρείται ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 50χρονος τεχνικός (ήταν στον Άρη την σεζόν 2017/18) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φιλικό του Σαββάτου (25/5) με τον Πανδραμαϊκό και έπειτα αποφάσισε να αποχωρήσει από την πόλη εξαιτίας της διοικητικής αβεβαιότητας που υπάρχει στον σύλλογο.

Θυμίζουμε την προ ημερών επίσκεψη του Νίκου Ιωσηφίδη στα αποδυτήρια της ομάδας, όταν και είχε ενημερώσει πως ο Γιάννης Μπύρος αποχωρεί από τα κοινά της ΠΑΕ και όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα για το μέλλον του.

Κάτι που προφανώς ισχύει και για τον πολύπειρο κόουτς, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο μαζί με τον συνεργάτη του Πέτρο Στοΐλα.

Ο Δημήτρης Σπανός ανέλαβε τη Δόξα Δράμας στις 25 Φεβρουαρίου του 2019 και σε 12 ματς πρωταθλήματος κατέγραψε έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ωστόσο, με βάση τις νέες εξελίξεις και τη δεδομένη αποχώρηση του νυν μεγαλομετόχου, ο Αιγιώτης προπονητής αποφάσισε να μην περιμένει τη διάδοχη κατάσταση.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην τεσσάρων μένουν ελεύθεροι στο τέλος Ιουνίου.

 

To Top